Ads 468x60px

Blog Listem

7 Ara 2009

Şikayet Korosu


Bu yazım bilgilendirme açısından geç olsa da bilmeyenler için güzel bir haber olacak.
İlk kez 2005 yılında Birmingham'da gerçekleştirilen ve şu ana kadar 22 şehri gezen Şikayet korosu projesi CUMA organizasyonu tarafından 26 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleşek.
Bu proje neyimi sağlayacak? Hadi bir düşünün...
Bütün gün boyunca koskoca şehirlerdeki sıkıntınızı, sık sık yapılan zamları, trafik kazalarını eleştirmek, söylemek isteyipte söyleyemediğiniz şikayetleri söyleyebilme platformu sağlayacak. Hem de şarkılarla. Bundan daha iyi bir rahatlama yöntemi olabilir mi acaba?
Sıkıntılar sanki bir balonmuş da uçmuş etkisi yaratıyor, hem de bu ortak sıkıntılarımızı bir yerlere duyurmamızı sağlıyor.
26 Aralık'ta gerçekleşecek proje için tüm başvurular 3 Aralık Perşembe günü saat 17:00'ye kadar idi; ancak bunu size erkenden haberdar edemedim. Zira askeri işlemlerle uğraşmam söz konusu idi. Belki bu askerlikten önce son yazım bile olabilir. Askerliğe gitmeseydim eğer bu koroya katılmayı düşünen ilklerindendim.
Neyse..Daha detaylı bilgi vermek gerekirse bu koronun sözleri katılımcılar tarafından belirleniyor ve katılımcılardan güzel şarkı söyleme becerisi ve müzik bilgisi aranmıyor. Ama dediğim gibi başvurular bitti.
Koroyu sabırsızlıkla bekliyoruz...

0 yorum: