Ads 468x60px

Blog Listem

9 Şub 2012

Hatırlanacak Bir Anı (Film) - 2004

İnternette gezinirken yabancı film ararken bir kore filmi buldum. Aslında çiftlerin izlemesi gereken veya tokatlanmış hissini unutanlar için izlenmesi gereken drama-romentik tarzı bir Kore filmi öneriyorum size.


Filmin adı:   Ani Nae Meorisokui Jiwoogae (Korece) -2004
                     A  moment to Remember (İngilizce) -2004
                     Hatırlanacak Bir Anı (Türkçe) -2004

Koreceye ilgimin olmasından dolayı filmin afişinden olsun web sayfasındaki fotoğraflarından olsun korece olduğunu anladım. Bu arada ilk izlediğim Kore filmi olduğu için özel bir yeri var. Filmi izlediğimde kamyon çarpmışa döndüm. Dramatik ve çok romantik bir film. Diyaloglar eşsiz. Neyse uzatmayayım filmin konusunu vereyim.


Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar.  




Eğer filmi izlemek isterseniz buradan izleyin derim. Yönetmenin ilave çekimleri de dahil. Yani kesilmemiş hali ile izleyebilirsiniz. Biraz uzun sürecektir ama değecektir. 
Bazen sıktığını hissedeceksiniz ama sonra göreceksiniz ki konu gene başka yere kayıyor ve sizi izlettiriyor.


Filmi izlemek için tıklayınız.

1 yorum:

Baris Emre dedi ki...

Güzel film